Magnus Almén tillträder som ny VD på nWise

En enad styrelse kan härmed meddela att Magnus Almén tillträder som ny VD för nWise den 5 november. Magnus efterträder Niklas Cassel, som varit verksam som VD sedan starten 2008. Niklas Cassel, med sin långa erfarenhet och kompetens kommer att stanna inom koncernen som rådgivare för affärsutveckling och bibehåller en plats i företagets styrelse.  

– Det är mycket glädjande att kunna hälsa Magnus välkommen till nWise som ny VD. nWise befinner sig i ett mycket spännande läge och det känns som rätt tillfälle att lämna över till en ny kraftfull VD. Magnus har en stark internationell kompetens som behövs för att nWise ska kunna växa internationellt. Han har även en affärsmässig och teknisk bakgrund som passar nWise väldigt bra, säger Nicklas Cassel, tidigare VD på nWise. 

Magnus kommer närmast från en roll som Sveriges Handelssekreterare för Iran där han hjälpt flera svenska företag med satsningar på den iranska marknaden.  

– Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet att leda ett företag som nWise som faktiskt har en världsförbättrande funktion att fylla vad gäller alla människors rätt att få kommunicera. nWise styrelse och ägare har just den bakgrunden som i kombination med medarbetarnas kompetens krävs för att verksamheten skall kunna växaJag ser fram emot en spännande resa med ett positivt gäng! säger Magnus Almén, tillträdande VD för nWise.