Teknisk testare i Uppsala med intresse för testledning

 • Älskar du problemlösning? Vill du vara med och växa med oss? Har du tidigare erfarenheter av testning? Då har vi jobbet för dig!

  Vilka är vi?

  nWise arbetar för att utöka tillgängligheten när det kommer till kommunikation. Vi gör detta genom att globalt leverera IT-lösningar för inkluderande telefonsamtal, som gör skillnad i människors vardag.

  Med vår plattform MMX kan vi erbjuda en rad olika kommunikationslösningar. Allt från enklare call-centeruppsättningar, texttelefon och videotelefon appar, till avancerade lösningar för kritiska nödsamtal till människor med dövhet, dövblindhet eller hörselnedsättning.

  Plattformen har höga krav på tillförlitlighet och kvalitet och vi vill nu stärka upp utvecklingsavdelningen med ytterligare en testare eller testledare till vårt kontor i centrala Uppsala.

  Vem är du?

  Vi söker dig som är analytisk och noggrann. Du ska jobba bra i team och vilja skapa en öppen och tillitsfull arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Vår kultur präglas av problemlösning och engagemang i allt vi gör.

  Du besitter ledaregenskaper och har förmågan att organisera uppgifter tillsammans med andra, samt att se vart man är på väg och hur man ska ta sig dit.

  Vi söker dig med ett par års erfarenhet av testning eller testledning samt Teknisk högskoleutbildning/yrkesutbildning eller specifik testutbildning.

  Du ska uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska som engelska.

  Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Agila arbetsmetoder
  • Testautomation
  • Browser Stack eller liknande
  • POSTman eller liknande
  • Att tyda spårningar och systemloggar

  I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Att planera, leda och dokumentera test och verifiering av företagets produkter
  • Ansvara för hur förändringar i målmiljö påverkar verifieringen av företagets produkter

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder dig en familjär atmosfär där du har chansen att växa med oss under en spännande resa. Vi är passionerade i det vi gör och älskar att jobba tillsammans med varandra, transparent och kollektivt.

  Du ingår i ett utvecklingsteam som består av en blandning av kompetenser och erfarenhetsnivåer, men gemensamt för alla är viljan att jobba tillsammans och lösa uppgifter som ett team. Med tillit, öppenhet och noggrannhet skapar vi en kreativ och professionell miljö.

  Vi erbjuder dig heltidsanställning med start enligt överenskommelse.

  Låter det lockade?

  Skicka oss ditt CV och personliga brev till job@nwise.se .

  Rekryteringsarbetet sker löpande så tveka inte att skicka in ansökan redan idag. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!