Systemtekniker i Uppsala

 • Älskar du problemlösning? Vill du vara med och växa med oss? Har du tidigare kunskaper av Linux och erfarenheter från drift och förvaltning av linuxservrar? Då har vi jobbet för dig!

  Vilka är vi?

  nWise arbetar för att utöka tillgängligheten när det kommer till kommunikation. Vi gör detta genom att globalt leverera IT-lösningar för inkluderande telefonsamtal, som gör skillnad i människors vardag.

  Med vår plattform MMX kan vi erbjuda en rad olika kommunikationslösningar. Allt från enklare callcenter-uppsättningar, texttelefon och videotelefon appar, till avancerade lösningar för kritiska nödsamtal till människor med dövhet, dövblindhet eller hörselnedsättning.

  Plattformen har höga krav på tillförlitlighet och kvalitet och vi vill nu stärka upp supportavdelningen med ytterligare en servicetekniker till vårt kontor i centrala Uppsala.

  Vem är du?

  Vi söker dig som trivs att arbeta i team. Du är noggrann, teknisk och dokumenterar ditt arbete väl. Vår kultur präglas av problemlösning och engagemang i allt vi gör.

  Vi söker dig med kunskaper inom Linux och erfarenhet från drift och förvaltning av linuxservrar samt har en eftergymnasial utbildning gärna inom IT.

  Du ska uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska som engelska.

  Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • SIP, Wildfly
  • Virtualisering i moln (AWS/Azure) eller Hypervisor (ESXi/HyperV)
  • Nätverk, Loggning och Övervakning
  • Scripting
  • ITSM

  I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Att ta emot och hantera supportärenden på telefon, via mail eller via ärendehanteringssystemet under dagtid
  • Att vara kunderna behjälplig som 2:a eller 3:e linjens support enligt de kundavtal som finns och uppnå de SLA-krav som är definierade i dessa
  • Att eskalera ärenden till lämplig instans samt skriva buggrapporter och feature requests vid behov och verifiera rättningar.
  • Att vara behjälplig vid leveransprojekt samt de interna projekt som gruppen driver

  När du blir varm i kläderna finns även möjlighet till beredskap på ett rullande schema.

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder dig en familjär atmosfär där du har chansen att växa med oss under en spännande resa. Vi är passionerade i det vi gör och älskar att jobba tillsammans med varandra, transparent och kollektivt.

  Du ingår i ett Operationsteam som består av en blandning av kompetenser och erfarenhetsnivåer, men vi arbetar med varandra för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.

  Vi erbjuder dig heltidsanställning med start enligt överenskommelse.

  Låter det lockade?

  Skicka oss ditt CV och personliga brev till job@nwise.se .

  Rekryteringsarbetet sker löpande så tveka inte att skicka in ansökan redan idag. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!