• Jobba hos oss!

 • nWise är ett företag i förändring. Inte bara just nu, utan det är för oss ett kontinuerligt tillstånd, då vi vet att vi alltid kan bli bättre. Vi strävar efter att vara ditt bästa alternativ som anställd samtidigt som vi bygger den bästa produkt vi kan, och på så sätt ge vårt bidrag till en mer sammankopplad värld. Vår mission är att bidra till Kommunikation för alla. Vi gör detta genom att leverera IT-lösningar för inkluderande distanskommunikation – lösningar som vi dagligen ser gör stor skillnad för människors vardag. Om du vill vara med och hjälpa oss att göra det vill vi gärna träffa dig. Vi letar alltid efter duktiga människor som vill hjälpa oss att bli bättre.

  Om du inte ser en roll som passar dig perfekt, men du känner att nWise verkar som ett kul ställe att jobba på är du självklart välkommen att höra av dig till oss på jobs@nwise.se

   

Just nu expanderar vi och letar efter:

 • CTO

  Ser du dig själv som en teknisk arkitekt och vill leda det dagliga arbetet över en utvecklingsgrupp? Tycker du om att ta del av uppbyggnadsfasen av produkter både genom att ta fram tekniska roadmaps och utveckla själv? Läs mer HÄR.

  Customer Success Manager 

  En spännande roll för dig som är lösningsorienterad och uppskattar relationsbyggande.  I kundens ögon ska du vara den tekniska experten som har full kontroll över våra leveranser och som samtidigt hjälper dem att lyckas med sin implementation. Läs mer HÄR.

  COO

  För dig som är resultatorienterad, initiativrik och tycker om att arbeta med affärsutveckling. Du ska trivas i att ha huvudansvaret  för produktutveckling, support, drift, produktledning och kundprojekt. Är du en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetarna. Läs mer HÄR.