We at nWise work towards the possibility that “everyone should always be able to communicate” and to give all people access to the services and tools needed to empower then through accessibility on their own terms. We want to make the community accessible for all. 

The company is worldleading in relayservices technology, where we distribute the majority of video and text relay in Europe, Asia, South and North America. 

 

Är DU vår nya säljare? Ansök nu!

Vill du jobba i ett innovativt företag inom ett område som gör stor skillnad i människors vardag? Då kommer du att trivas hos nWise!

Rollbeskrivning

Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för befintliga likväl som potentiella kunder. Det innebär att du har ansvar för hela säljcykeln, från prospektering av potentiella kunder till att se till att återförsäljare och samarbetspartners levererar önskat resultat. Vi söker dig med ett intresse för att sälja internationellt och resor ingår också som en del i din tjänst. Vidare är du duktig på att förstå dina kunders behov och kan översätta dessa till väl fungerande och lönsamma lösningar.

Bakgrund

  • Du har arbetat med komplex försäljning i flera år
  • Du har ett intresse för teknik och vill gärna lära dig mer om nya produkter
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift på en professionell nivå
  • Det är meriterande om du tidigare har sålt internationellt
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet upphandlingar
  • Det är meriterande om du har arbetat med kommunikations- eller videolösningar
  • Det bör inneha en relevant utbildning från Universitet eller Högskola
  • Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande

Personliga egenskaper

Du är genuint intresserad av försäljning och av att skapa nya affärer. Du har ett tydligt affärstänk som du vill dela med dig av och du kommer med innovativa lösningar på kundernas önskemål. Du tar gärna ansvar och initiativ samt gillar att skapa nätverk som håller över tid. Du är givetvis en strukturerad person samt att du är nyfiken på ny teknik och att lära dig nya produkter.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet. För att lyckas i rollen så tror vi att du är relationsskapande och resultatorienterad. En viktig del i din roll blir att förmedla information till olika motparter så vi ser gärna att du är en van kommunikatör som på ett professionellt och inspirerande sätt presenterar nWise tjänster.

Ansök HÄR 

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna